There was an error in this gadget

Tuesday, 20 November 2012

Cinta lagii!!!!

assalammualaikum...hihi...ok..cinta lagii!!!hurmm...korang mesti ingat lagi pasal AK...ok..lepas habis UPSR beyla da tk jumpa dia lagi...and AK da sekolah lain...beyla pindah dan sekolah lain jugaa..OK...cerita dkt skolah menegah pulak..semasa form1..beyla mmg nekad tknk jatuh cinta...alhamdullilah form 1 beyla still contol hihi...tpy naik form2...hurmmmm....beyla ada jatuh hati dngn someone nie...dia nie kira bru pindah ke sekolah beylaa..huh..dia nie cute...and comel...hihi..cute comel sme la kan...tpy beyla ske and tertarik dng dia sbb dia ade aura..yg org lain tk tahu..hanya beyla jew tahu...first time dia masuk mmg beyla tk effect ske dia tpy lme kelamaan...dia nie boleh membuat hati beyla terpikat dngn nya...wahhhh!!!hihihi...ok..dia beyla gelarkan A...hurmm A jugak...semua yg beyla minat huruf A...sedih btoll...hahahaha..ok A nie sbnrnya minat kat beyla gak..tpy di malu nk luahkan..hihi...4tahun beyla tggu jwpan dr dia..tpy langsung tkdaa..hurmmm...ok...now beyla da18tahun..dah masuk 1tahun tk jmpe dia..hadoiiii...rindu pon adeww..hahahaa...tpy enthlaa...skang beyla da mcm tawar hati utk cintakan dia...tpy beyla masihh sayang kan. diaa...mngkin beyla igt diaa..tpy dia igt beyla tk..???atau dia adew makwe lain..opppss!!!tk mngkin:::k la...byee...xoxo..beyla....

No comments:

Post a Comment